Locatie

De Landing

Ontdek al het moois van Nederland op onze Kickbike steps

Deze sfeervolle toplocatie in Stroe is dé plek om een elektrische step te huren! In het hart van de Veluwe is er hier voor elk wat wils. Stuifzandgebied, heide, weide en bossen in overvloed. Waarvan wil jij genieten met de Kickbike step?

Vanaf deze locatie zijn tal van schitterende routes te maken en leuke hoogtepunten te bezoeken. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het monumentale zendstation Radio Kootwijk, te midden van de grootste actieve zandverstuiving van West-Europa!

Na een ongetwijfeld indrukwekkende tour lever je de Kickbike step weer in bij Restaurant De Landing. Je zult ontdekken dat er geen betere plek is om bij te komen onder het genot van een hapje en drankje dan hier. Gezellig en op en top Hollands! Hoe maak jij de dag af? Koffie met gebak, een heerlijke lunch, een stevig diner of een gezellige borrel?

Doe alvast inspiratie op op de website van Restaurant De Landing om jezelf alvast te verlekkeren!

Zakelijk
Ook voor zakelijke doeleinden zijn hier tal van mogelijkheden. Combineer een vergadering met het team met een ontspannen en avontuurlijk uitje op onze elektrische Kickbikes steps.

Kies uit één van de routes die wij voor je hebben gemaakt en ga op avontuur.
Dit mag je niet missen!
WHO’S NEXT?

RESERVEREN

Hier vind je de De Landing