Elektrische step (Kickbike) huren in Stroe

Stroe – een door en door Veluws dorp, gelegen in de gemeente Barneveld. Het Gelderse dorp Stroe wordt gezien als een van de oudste nederzettingen van Nederland en kent verder een lange militaire geschiedenis door de Majoor Mulderkazerne die zich in Stroe bevindt. In de nabijheid van Stroe bevinden zich mooie dorpen als Voorthuizen, Putten en Garderen (bekend vanwege het Veluws Zandsculpturenfestijn). Hoewel landelijk gelegen op de Grens van Veluwe en Gelderse Vallei, is het dorp Stroe goed bereikbaar door zijn ligging aan de spoorlijn Amersfoort – Apeldoorn en de aansluiting op de autosnelweg A1. Hierdoor is Stroe ook vanuit de Randstad erg goed bereikbaar.

Stroe heeft slechts zo’n 1700 inwoners, wat ervoor zorgt dat het dorpse en Veluwse karakter bewaard is gebleven. Het dorp Stroe trekt vooral in de zomermaanden toeristen die het dorp bezoeken vanwege het adembenemende natuurschoon rondom het dorp. In de omgeving van het dorp Stroe (en onze partnerlocatie Restaurant de Landing) bevinden zich meerdere campings en vakantieparken zoals Camping de Meidoorn, Chaletpark De Zeumersehof, Vakantiepark Ackersate en Camping de Jacobushoeve waar toeristen kunnen genieten van de rust en de Gelderse natuur. Ook is Stroe de uitvalsbasis bij uitstek om de Noordelijke Veluwe te ontdekken en fungeert het als start- en eindpunt voor een groot aantal wandel- en fietstochten. Stroe is ook gelegen aan de Europese wandelroute E11, ook bekend onder de naam “Marskramerpad”. Vanaf het noordelijker gelegen Putten slingert de wandelroute door Stroe en de omgeving om vervolgens af te buigen in oostelijke richting naar Kootwijk.

Stroe is de beste plaats om het mooiste van de Noordelijke Veluwe te ontdekken vanwege de ligging nabij het Kootwijkerzand (de grootste actieve zandverstuiving van West-Europa met een oppervlakte van maar liefst 700 hectare) en de Hoog Buurlose Heide. Deze omgeving is beroemd vanwege de adembenemende uitzichten en de voor Nederland unieke flora en fauna. Zelfs de wolf is onlangs weer in de omgeving van Stroe gesignaleerd.

In de omgeving van Stroe kan ook de geschiedenisliefhebber zijn hart ophalen. Zoals eerder gezegd is Stroe zeer waarschijnlijk een van de oudste nederzettingen van Nederland, maar ook het naburige Kootwijk komt vanaf het jaar 1336 al voor in geschreven bronnen. In de Kootwijkse “Kerk op de Brink” is zelfs een muuranker uit het jaar 1010 gevonden. Verderop de Ugchelse heide heeft men een oude nederzetting genaamd Dabbelo gevonden, waarvan de geschiedenis waarschijnlijk teruggaat naar de 6e eeuw na Christus.

Veruit het bekendste historische bouwwerk in de regio is dat van “Radio Kootwijk”, het radiozendstation dat in de jaren twintig van de twintigste werd gebouwd voor radiotelegrafisch contact met Nederlands-Indië (nu Indonesië). Het zendstation is uniek in Nederland en ook wereldwijd erg zeldzaam. Op 7 januari 1929 werd de radioverbinding met Nederlands-Indië voor het eerst officieel in gebruik genomen door een hooggeplaatst persoon: koningin-moeder Emma. Dit deed zei door de legendarische woorden uit te spreken: “Hallo Bandoeng, hallo Bandoeng hoort u mij?” De impossante gebouwen van Radio Kootwijk bevinden zich midden op het Kootwijkerzand en kunnen nog steeds bezocht worden.

Restaurant de Landing – onze unieke en sfeervolle partnerlocatie in Stroe – is dé startplek om deze geweldige omgeving te ontdekken. Bezoek Stroe en het nabijgelegen Kootwijkerzand met Radio Kootwijk en boek een elektrische step (Kickbike) bij NEXT Stepverhuur (vanaf restaurant de Landing). Onze geruisloze elektrische steps zijn bij uitstek geschikt om de uitgestrekte bossen en heide te ontdekken zonder hierbij zelf moe te worden en zonder mens en dier te storen zoals bij een solex, scooter of brommer wel het geval is. Ontdek de Veluwe op de beste manier: met de elektrische step!

Boek een elektrische step (Kickbike) in Stroe via NEXT Stepverhuur en beleef het hart van de Veluwe!

Eenvoudig en snel

Zo werkt reserveren

Hieronder kun je reserveren. Kort door de bocht werkt het zo:

1. Kies je locatie

Vanaf onze prachtige locaties kun je een Kickbike step huren. Go!

2. Kies je arrangement

Hoe lang wil jij op pad? Ga je voor een korte break of een mooie tourtocht?

3. Afrekenen

Je kunt eenvoudig betalen via iDEAL. Makkelijk en snel.

4. Gaan met die banaan

Kies één van onze routes en geniet van het steppen!

De Landing - Stroe

Deze sfeervolle toplocatie in Stroe is dé plek om een elektrische Kickbike step te huren!
In het hart van de Veluwe is er hier voor elk wat wils. Stuifzandgebied, heide, weide en bossen in overvloed! Waarvan wil jij genieten met de Kickbike step?

elektrische step huren de landing
elektrische step huren lunterse boer

De Lunterse Boer - Lunteren

Huur een elektrische Kickbike step vanaf deze ab-so-lute droomlocatie middenin de uitgestrekte bossen van Lunteren!
Er liggen prachtige routes voor je klaar, je hoeft jouw Kickbike step alleen nog maar van het slot te halen.

eerbeek bosque elektrische step

Bosque - Eerbeek

Dankzij een mooie samenwerking tussen NEXT Stepverhuur en Bosque is het nu ook mogelijk om vanaf deze schitterende locatie een unieke Kickbike tour te maken. Vanaf Bosque zul je de mooiste plekken op de Veluwe en de bosrijke omgeving van Eerbeek ontdekken.