Elektrische step (Kickbike) huren in Lunteren

Lunteren – “De Veluwe begint bij Lunteren” en “Het Middelpunt van Nederland”, zomaar 2 slogans die voor dit prachtige Veluwse dorp worden gebruikt. Niet voor niets wordt Lunteren gezien als 1 van de meest karakteristieke Veluwse dorpen en trekt het jaarlijks duizenden toeristen. Bezoek Lunteren en boek een elektrische step (Kickbike) bij NEXT Stepverhuur (vanaf de Lunterse Boer) om dit dorp en de prachtige natuurlijke omgeving ook te ontdekken! Onze geruisloze elektrische steps zijn bij uitstek geschikt om de uitgestrekte bossen te ontdekken zonder hierbij zelf moe te worden en zonder mens en dier te storen zoals bij een solex, scooter of brommer wel het geval is. Ontdek deze Veluwse parel op de beste manier: met de elektrische step!

Lunteren – dat vroeger een zelfstandige gemeente was – behoort tot de Gemeente Ede en in het dorp en uitgestrekte buitengebied wonen in totaal zo’n 14000 mensen, hoewel dat aantal in de zomer veel groter kan zijn vanwege de grote aantallen toeristen die het dorp bezoeken. Met name in de zomer is Lunteren een door toeristen veelbezocht dorp, met een groot aantal campings (zoals camping de Rimboe, Landgoed de Scheleberg en camping Beukhof) waar het voor velen aangenaam vakantievieren is.

Het dorp heeft een rijke historie en de dorpelingen (“Lunteranen”) zijn dan ook uiterst trots op hun tradities, hun dialect en hechten veel waarde aan de Veluwse folklore, wat met name tot uiting komt op de Oud Lunterse Dag waarin het dorp meer dan honderd jaar terug in de tijd gaat. Het dorp Lunteren heeft ook veel rijksmonumenten: midden in het dorp staan bijvoorbeeld de Oude Kerk, korenmolen De Hoop en in het Lunterse Buurtbosch staat uitkijktoren De Koepel. Verder zijn er nog verschillende eeuwenoude boerderijen te herkennen in het Lunterse landschap, trekt de Dorpsstraat door de gezellig horeca en winkels altijd publiek en is ook de “nieuwe” Bethelkerk aan de rondweg een impossant gebouw dat je niet kunt missen als je Lunteren vanaf de A30 of vanuit een van de westelijk gelegen dorpen (Ederveen of Renswoude) inrijdt.

Hoewel Lunteren een groot aantal mooie gebouwen kent, is het de natuur dat het dorp zijn ydillische karakter geeft. De Goudsberg wordt gezien als geografische middelpunt van Nederland en wordt ook als zodanig gemarkeerd door een immense zwerfkei. Vanaf deze Goudsberg heeft u een mooi uitzicht over het omliggende gebied en kunt u meestal de skyline van het nabijgelegen Barneveld (met de bekende kerktoren waar Jan van Schaffelaar vanaf sprong) zien. De hele omgeving van de Goudsberg kent een veelheid aan planten en dieren (zoals reeën, wilde zwijnen en wellicht zelfs ook de wolf die een comeback maakte en zich nu ook op de Veluwe lijkt te nestelen). Ook is er op en rondom de Goudsberg een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden wat dit gebied zo geliefd maakt bij zowel de lokale bevolking als bij toeristen. Onze partnerlocatie De Lunterse Boer, goed bereikbaar via station Lunteren en met de auto via bijvboorbeeld de A30, bevindt zich midden tussen alle bezienswaardigheden, daar waar de Lunterse dorpskern eindigt en de uitgestrekte Veluwse bossen en heidegebieden beginnen.

Boek een elektrische step (Kickbike) via NEXT Stepverhuur en wordt ook “Wegwies” in Lunteren!

Eenvoudig en snel

Zo werkt reserveren

Hieronder kun je reserveren. Kort door de bocht werkt het zo:

1. Kies je locatie

Vanaf onze prachtige locaties kun je een Kickbike step huren. Go!

2. Kies je arrangement

Hoe lang wil jij op pad? Ga je voor een korte break of een mooie tourtocht?

3. Afrekenen

Je kunt eenvoudig betalen via iDEAL. Makkelijk en snel.

4. Gaan met die banaan

Kies één van onze routes en geniet van het steppen!

elektrische step huren lunterse boer

De Lunterse Boer - Lunteren

Huur een elektrische Kickbike step vanaf deze ab-so-lute droomlocatie middenin de uitgestrekte bossen van Lunteren!
Er liggen prachtige routes voor je klaar, je hoeft jouw Kickbike step alleen nog maar van het slot te halen.

De Landing - Stroe

Deze sfeervolle toplocatie in Stroe is dé plek om een elektrische Kickbike step te huren!
In het hart van de Veluwe is er hier voor elk wat wils. Stuifzandgebied, heide, weide en bossen in overvloed! Waarvan wil jij genieten met de Kickbike step?

elektrische step huren de landing
eerbeek bosque elektrische step

Bosque - Eerbeek

Dankzij een mooie samenwerking tussen NEXT Stepverhuur en Bosque is het nu ook mogelijk om vanaf deze schitterende locatie een unieke Kickbike tour te maken. Vanaf Bosque zul je de mooiste plekken op de Veluwe en de bosrijke omgeving van Eerbeek ontdekken.