Locatie

De Lunterse Boer

Ontdek al het moois van Nederland op onze Kickbike steps

Huur een elektrische step vanaf deze ab-so-lute droomlocatie middenin de uitgestrekte bossen van Lunteren! Er liggen prachtige routes voor je klaar, je hoeft jouw Kickbike step alleen nog maar van het slot te halen.

De natuur in de omgeving van de Lunterse Boer is onweerstaanbaar mooi en eindeloos divers. Volg één van onze met zorg samengestelde routes en je zult ontdekken dat Nederland hier op z’n mooist is: in het hart van de Veluwe.

Naast de schitterende bossen en heidegebieden vind je in de nabije omgeving allerlei toeristische hoogtepunten, bijv. het Middelpunt van Nederland en uitkijktoren De Koepel op de Goudsberg.

Bij de Lunterse Boer wordt gewerkt met lokale én de meest verse producten en dat proef je! Neem dus vooral een kijkje op de website van de Lunterse Boer en ontdek meer over deze unieke locatie. Kijk dan ook alvast even naar de overheerlijke menukaart, om te bedenken waar jij jezelf voor- of na een Kickbike step tour op wilt trakteren!

Zakelijk
Ook voor zakelijke doeleinden is dit absoluut een aanrader!
Combineer een vergadering in één van de comfortabele vergaderruimtes of luxe privé cottage van de Lunterse Boer met een ontspannen uitje voor het hele team op de elektrische Kickbike steps in deze inspirerende omgeving.

Reserveer nu en beleef een uitje dat je móet ervaren!
WHO’S NEXT?

elektrische step lunteren veluwe
stepverhuur lunteren
veluwe step huren

RESERVEREN

Hier vind je De Lunterse Boer