Dit is

Ons verhaal

What's in a name?

NEXT!
Voel je de energie, de vooruitgang en de actie?

Want dát is precies waar wij voor staan. Maar er is nog veel meer.
Het verhaal van NEXT Stepverhuur is het verhaal van unieke elektrische steps en unieke locaties. Hier lees je er iets meer over.

NEXT! Kijk eens naar onze gave steps, de volledig elektrisch ondersteunde Kickbike Fat Max steps. Niet zomaar een step! Wat een robuuste uitstraling en wat een stoer design. Touren door het bos of over onverharde zandpaadjes? Geen probleem. Ook op verharde wegen kun je uiteraard prima uit de voeten. Is dit een next step, of niet?!

NEXT! Vooruit, kom in beweging, de buitenlucht is gezond! Geniet alleen of samen met je date, familie of vrienden van al het moois dat Nederland te bieden heeft. Onze verhuurlocaties bevinden zich stuk voor stuk in prachtige gebieden vol natuurschoon. Een bewuste keuze: hier ontdek je Nederland op z’n mooist. En hoe fijn is het dat je daarbij ook van de stilte kunt genieten; onze elektrische Kickbike steps bewegen zich namelijk geruisloos voort!

NEXT! Tijd voor een duurzame en verantwoorde manier van vervoer. Ook op die momenten waarop we gaan voor een niet-alledaagse ervaring op een bijzonder voertuig. Onze Kickbike steps zijn volledig elektrisch aangedreven en daarom niet schadelijk voor natuur en milieu. Niet omdat we heilige boontjes willen zijn, wel omdat we een beetje goed met de aarde willen omgaan, toch?

NEXT! Wij gaan voor dienstlening op een next level. We zijn de hele dag bereikbaar. We zijn flexibel, daadkrachtig en kunnen snel schakelen, eigenlijk net als onze elektrische Kickbike steps. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Geen klassieke verhuurtrucs die je (achteraf) op kosten jagen. Geen konijnen uit hoge hoedjes en geen extra transactiekosten aan het eind van het boekingsproces waar je niet op had gerekend. Zo blijft jouw uitje gezellig en zorgeloos. What you see is what you get.

Geruisloos op avontuur met onze stoere elektrische Kickbike steps!
Dit móet je ervaren.
WHO’S NEXT?

Onze machine: de elektrische KICKBIKE FAT MAX!
elektrische step huren

Super brede Kenda banden
voor zowel het fietspad
als het ruigere terrein.

Een accu waar je makkelijk 3 uur mee vooruit komt!

Ja ja, de veiligheid is ook dik in orde
met deze schijfremmen.
Een goed spatbord,
blijft je kleding lekker schoon.
Uniek concept

NEXT Stepverhuur werkt volgens een uniek concept: onze elektrische Kickbike steps zijn te huur vanaf locaties als restaurants, campings en feestlocaties die specifiek vanwege hun schitterende ligging zijn gekozen. Waar de mooiste natuur altijd dichtbij is en waar schitterende routes voor je klaar liggen. Waar jullie bovendien een gave step tour heerlijk kunnen combineren met een hapje en drankje voor- of achteraf. Bijvoorbeeld met één van onze speciaal samengestelde arrangementen! Begin met koffie en gebak, combineer het met een heerlijke lunch óf kies ervoor om lekker na te dineren of te borrelen.

Zo zijn alle ingrediënten aanwezig voor een bijzonder uitje en een compleet aangeklede dag! 

Geruisloos op avontuur met onze Kickbike steps! Dit móét je ervaren! Who’s next?